Onko Emma Watson Ja Tom Felton Yhdessä

Luihuen nuoremman sukupolven ykkösvelhoa, Draco Malfoyta Harry Potter -elokuvsa näytelleen Tom Feltonin, 35, ja Rohkelikon älykkönä, Hermione Grangerina tunnetun Emma Watsonin, 32, salaesta rakkaudesta on vihjailtu pitkään, ja ystävien todellia tunteita toiaan kohtaan on spekuloitu niin sosiaalessa mediassa kuin lehdtössäkin.

Kirjosa ja elokuvsa hahmot suorastaan vihaavat toiaan, mutta kulsesa tunteiden on epäilty olevan päinvastaet. Vuonna 2019 suhdehuhut villiintyivät, kun Watson vieraili Feltonin kotona Kaliforniassa. Felton julkai vierailusta kuvan, jossa Felton opettaa Watsonia soittamaan kitaraa pyjamsa.

Pari tapasi ensimmäen Potter-elokuvan koekuvaukssa, kun Watson oli 9-vuotias ja Felton 11. Felton mutelee hetkeä kuvauspaikalla, jolloin heidän ylleen ilmestyi karvainen pötkylä tikun päässä. Felton ihmetteli ääneen, mikä esine oli.

Harry Potter Tähdet Tapasivat Toisensa Vuosien Jälkeen

Kun hahmojen näyttelijät oli valittu, Felton vetäytyi kuvaustauoilla usein muiden Luihuen tuvan hahmojen kanssa tupakalle ja kuuntelemaan rap-musiikkia. Kerran nurkan takana polttelun lomassa käyneeseen keskusteluun nousi huhu, että Watson oli valmtellut kuvausryhmälle tanssin, jonka hän aikoi esittää lounaalla.

– Naureskelimme Emman esitykselle ja melusimme äänekkäästi. Olimme todella paskamaia poikia lähinnä siksi, koska olimme epävarmoja ja ajattelimme, että ilkeily oli sitiä. Tunsin oloni törpöksi, ja oikein tunsinkin, Felton kuvailee.

– Se ei ehkä ole rakkautta sellaessa mielessä, miten ihmet haluaivat sen ymmärtää. En voi kuitenkaan myöskään sanoa, ettei välillämme oli koskaan ollut kipinää. On todellakin ollut, mutta vain eri aikoina, Felton kuvailee tunteitaan.

Harry Potter (elokuvasarja)

Harry Potter -näyttelijät ovat pysyneet ystävinä vuosien ajan elokuvien jälkeenkin. Vuonna 2009 Harry Potter ja Puoliverinen prinssi -elokuvan ensi-illassa poseerasivat Daniel Radcliffe (vas.), Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton sekä Alan Rickman (1946–2016).

Felton on kitänyt romanttet tunteet hänen ja Watsonin välillä vuosien ajan. Tuoresa mutelmsaan hän kertoo, että monimutkata tuntetaan huolimatta hän ei mielestään varsinaesti ”rakastanut” Watsonia romanttessa tai paruhdemielessä, vaan omalla tavallaan, mikä jää hyvin tulkinnanvaraeksi.

– En ollut rakastunut häneen, mutta rakastin ja ihailin häntä tavalla, jota en osaa selittää muille. Olemme sukulasieluja. Tiedän, että pidän aina Emman puolia ja hän pitää minun, Felton tiivtää.

Harry Potter Tähti Tom Felton Paljastaa Kirjassa Todelliset Tunteensa Emma Watsonia Kohtaan