Emma Watson Ve Tom Felton Evli Mi

Lynch, büyücüler evrenini anlatan fantastik seriye 5. film olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'yla (Harry Potter and the Order of the Phoenix) dahil olmuştu. 

Us Weekly'ye verdiği röportajda Lynch, iki oyuncunun arasındaki duygusal çekimin ergenlik dönemine rastlaması nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini ve kendisinin seriye dahil olduğu sırada hormonların muhtemelen durulduğunu ifade etti.

-

Benim için hayal kırıklığı oldu çünkü 5. filmde seriye katıldım. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'ndaydım ve son filmde heyecan verici şeyler olduğuna dair bir his vardı ama ben onu kaçırmıştım.

Emma Watson Recordó El Momento En Que Se Enamoró De Tom Felton

İlk iki filmde Tom Felton'a karşı yoğun hislerim vardı. Bir şeyler hissettiğim ilk kişiydi… Bundan tamamen haberdardı. Buna dair konuştuk ve hâlâ gülüyoruz. Şu an gerçekten çok iyi arkadaşız.

Tom Felton da kısa süre önce yaptığı açıklamada Watson'la çekimlerin yapıldığı sırada da şu anda da çok yakın olduklarını söylemiş ancak aralarında herhangi bir romantik ilişki olmadığına işaret etmişti. 

NBA yıldızı Kevin Durant, son döneme damga vuran olası Elon Musk-Mark Zuckerberg dövüşünde tarafını belli etti. Ünlü basketbolcu, Meta CEO'su Zuckerberg'ün muhtemel bir karşılaşmada zafere ulaşan kişi olabileceğini söyledi.

Emma Watson'ın Erkek Arkadaşı Var Mı?

CNBC'nin spor ve iş dünyasından isimleri buluşturan ve iki gün önce ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Game Plan'e katılan Durant şu ifadeleri kullandı:

Phoenix Suns formasını terleten sporcu,  Musk'ın Twitter'ı ve Zuckerberg'ün Threads'i hakkındaki bir soruya da rakip sosyal medya platformları arasında bir tercihi olmadığını söyleyerek yanıt verdi:

Ben her şeyde varım kardeşim. Threads, Instagram… Threads havalı, düşünceleri dışarı aktarmanın başka bir yolu… Hepsini seviyorum. Benim için bir farkları yok.

Tom Felton Resuelve, Por Fin, Los Rumores Sobre Su Posible Romance Con Emma Watson

Daha sonra her iki isim de podcast sunucusu ve jiu jitsu meraklısı Lex Fridman'la antrenman yapmıştı. Musk daha sonra eski UFC şampiyonu Georges St-Pierre'le antrenman seansına katılmıştı.

Diesel'in sadece Ben Groot'um sözlerini defalarca söylemesini gerektiren rolü için astronomik bir rakam aldığını iddia eden makalenin ekran görüntüsünü gösteren tweet'e yanıt veren Gunn'ın cevabı son derece basitti.

Diesel'in bu rolden 54 milyon dolar kazandığı iddiasıyla ilgili önemli bir sorun, Groot'u seslendirdiği her film için 13 milyon doların biraz üzerinde 4 ödeme almasıydı. Ancak Diesel, Groot'u toplamda 7 filmde seslendirdi.

Tom Felton: Ho Sempre Avuto Un Amore Segreto Per Emma Watson

Galaksinin Koruyucuları üçlemesinin yanı sıra Diesel'in karakteri iki Avengers filmiyle Aşk ve Gök Gürültüsü'nde (Thor: Love And Thunder) yer alıyor ve Disney'in Ralph ve İnternet (Ralph Breaks The Internet) filminde kameo yapıyor.

Diesel, ilk Hızlı ve Öfkeli filmi için yaklaşık 2 milyon dolar alırken, Hızlı ve Öfkeli 10'daki (Fast X) son performansı için 20 milyon dolar aldığı tahmin ediliyor.

Cillian Murphy, Christian Bale'in kendisini Batman rolünde alt etmesinden memnun olduğunu söyledi. Murphy'nin böyle düşünmesinin bir nedeni, rol için fiziksel açıdan uygun olmadığına inanmasıydı.

Emma Watson Ve Tom Felton Sorularımıza Yanıt Verdi

Peaky Blinders'ın yıldızı, GQ'ya verdiği yeni röportajda filme adını veren rolü kaçırmasına dair düşüncelerini paylaştı. Olayların bu şekilde gelişmesinin nihayetinde doğru bir karar olduğunu düşünüp düşünmediği sorulduğunda Murphy, böyle düşündüğünü belirtti.

Daha önce Nolan hem kendisinin hem de Murphy'nin, onun bu rol için doğru kişi olmadığının sürecin başlarında farkında olduğunu söylemişti. Yine de Tenet'ın yönetmeni, Murphy'nin filmde bir şekilde yer almasını istediğini biliyordu.

47 yaşındaki Murphy ve 52 yaşındaki Nolan, Oppenheimer'ın vizyona girmesinden önce The Independent'a konuştuğunda oyuncu, Nolan'ın bir filminde başrol oynama fırsatına balıklama atladığını itiraf etmişti.

Tom Felton Dá Resposta Sincera Ao Ser Questionado Sobre Rumores De Romance Com Emma Watson; Confira!

Onun bir filminde başrol oynamak için yanıp tutuşmadığımı söylersem yalan olur. Bence dünyadaki bütün oyuncular, rolünün büyüklüğü fark etmeksizin Chris'le çalışmak ister. Bu hayalimdi.

The Independent'tan Clarisse Loughrey 4 yıldız verdiği incelemesinde filmi Nolan'ın en iyi ve kendisini gözler önüne en çok serdiği çalışması diye nitelendirerek şöyle ekledi:

Yetkililerin salı günkü açıklamasında Christina Vance ve Rebecca Vance'le Rebecca adlı kardeşlerle Rebecca Vance'in 14 yaşındaki oğluna ait kalıntıların kısmen mumyalaştığını bildirildi.

Harry Potter'ın Hermione'si Emma Watson Ve Tom Felton Aşk Mı Yaşıyor?

Bölgede yapılan araştırmada çadırın yanında bir ceset bulunmuştu. Çadırın içinde iki ceset daha tespit edilmişti. Kamp alanında boş yemek paketleri, kitaplar ve tuvalet için kullanılan bir yer bulunmuştu. Cesetlerde yetersiz beslenme belirtileri görülmüştü.

Harry

Vancelerin üvey kardeşi Trevala Jara, Gazette'ye ailenin dünyadan kaçmak için Temmuz 2022'de bölgeye doğru yola çıktığını söyledi. Jara, kardeşlerinin doğada hayatta kalma deneyimi olmadığını, konuyla ilgili sadece internette araştırma yaptıklarını ve YouTube videoları izlediklerini belirtti:

Jara, 41 yaşındaki Christine Vance ve 42 yaşındaki Rebecca Vance'in dünyanın gidişatından endişe duyduklarını, Kovid-19 pandemisinin özellikle Rebecca Vance'i kötü etkilediğini vurguladı. 

Emma Watson Addresses Relationship Speculation With 'harry Potter' Co Star Tom Felton

Barbie'de Margot Robbie ve Ryan Gosling'e Emma Mackey, Alexandra Shipp, Dua Lipa, Ncuti Gatwa, Simu Liu ve Scott Evans eşlik ediyor (Warner Bros)

Greta Gerwig'in, popüler Mattel oyuncak serisinden uyarlanan komedi-dram filmi geçen cuma (21 Temmuz) sinemalarda gösterime girdi. Barbie,  Nolan'ın son filmi Oppenheimer'la aynı gün gösterime girerken iki yapım Barbenheimer diye adlandırılan ortak bir tanıtım fırtınasının tadını çıkardı.

Bu rakam bugüne kadar Warner Bros.'un yayımladığı bir filmin ulaştığı en yüksek pazartesi hasılatı. Nolan'ın yönettiği, Batman'in devam filmi Kara Şövalye 24, 6 milyon dolarla (enflasyona göre ayarlanmamıştır) önceki rekorun sahibiydi.

Harry Potter'ın Luna'sı, Tom Felton Emma Watson Ilişkisini Yorumladı:

Açılış yaptığı hafta sonu ABD'de 162 milyon dolar ve dünya çapında toplam 337 milyon dolar hasılat elde eden Barbie, Warner Bros. için halihazırda muazzam bir finansal başarı sağladı.

Çocuklara yönelik animasyon filmi Süper Mario Kardeşler Filmi'ni (The Super Mario Bros Movie) geride bırakan bu rakam, açılış yaptığı hafta sonu bu yıl bir filmin ulaştığı en yüksek miktarı temsil ediyor.

Öte yandan Oppenheimer, ABD'de 80, 5 milyon dolar ve dünya çapında 174, 2 milyon dolarla, açılış yaptığı hafta sonu daha az hasılat elde etmesine rağmen yine de büyük bir başarı olduğunu gösterdi.

Tom Felton Ve Emma Watson Ayrıldı Mı?

Öte yandan The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey, Barbie'ye parlak bir 5 yıldız verdiği incelemesinde Barbie son zamanların en buluşçu, en pürüssüz hazırlanmış ve en şaşırtıcı ana akım filmlerinden biri. Kapitalizmin en derinlerinde bile neler başarılabileceğinin bir kanıtı diye belirtti.

Bu hikayelerin arkasındaki yaratıcı güçlerin geçimlerini sağlayacak bir ücret ve yerlerini yapay zekaya kaptırma tehdidi olmadan çalışabilme hakları için greve başlamasından bir hafta sonra çıkan bu filmin zamanlaması da manidar. Bu, yeri doldurulamaz yaratıcı emeğin ve hayal gücünün kuvvetine dair pembeye bulanmış bir manifesto.

Emma

Her iki yapım da Tom Cruise'un gişe canavarı son filmi Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ü (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) solladı.

Emma Watson Tiene Un Romance Con Tom Felton (alias Draco Malfoy)?

64 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey, hakkında açılan cinsel saldırı davasında dün beraat etmişti. Daha önce hakkında açılan davayı hükümsüz olarak nitelendiren Amerikalı oyuncuya cinsel saldırı, rıza olmadan cinsel ilişkiye girmeye neden olmak ve bir kişiyi cinsel birleşmeye zorlama suçlamaları yöneltilmişti. 

Geçen yıl Kevin Spacey'ye Britanya'daki cinsel saldırı davasından aylar önce rol vererek tartışmalara yol açan düşük bütçeli bağımsız filminin yönetmeni, kararının doğruluğunun kanıtlandığını söylüyor.

Kasımda,  Kraliyet Savcılık Servisi'nin Spacey'nin karşı karşıya kalacağı cinsel suçlama sayısını 12'ye çıkarmasından sadece iki hafta sonra duyurulan Control, Britanyalı bir politikacının kendi kendine giden otomobilinin intikam peşindeki bir adam tarafından kaçırılmasını konu alan bir gerilim. Spacey, filmde baş düşman olarak sadece seslendirme rolünü üstlendi.

Emma Watson Calls Tom Felton Her “soulmate” In New Memoir

Dün Spacey'nin tüm suçlamalardan aklanmasından kısa süre sonra Sky News'a konuşan yazar-yönetmen Gene Fallaize, iki Oscarlı oyuncuyu kadroya almanın riskli bir hamle olacağını kesinlikle bildiğini söyledi.

Yapımcılarımla artıları ve eksileri hakkında uzun uzun tartıştık, gerçekten tarttık. Kolay bir karar değildi. Ancak en iyi kararı verdiğimizi düşünüyoruz ve bu kararın arkasındayız. Ve bugün, doğru karar verdiğimiz kanıtlandı.

Spacey'nin rolünün bir günde kaydedildiğini ifade eden film yapımcısı, bunun bağımsız bir film yapımcısı olarak kendisi için en muhteşem deneyim olduğunu söyledi. Fallaize, aktörü role getirdiği yoğunluk için övdü.

Tom Felton Jade Olivia Beverly Hills Lunch Tom Felton And Emma Watson

38 yaşındaki önetmen ayrıca Spacey'yle suçlamalar ya da ceza davası hakkında hiçbir zaman doğrudan konuşmadığını, konuyu sadece hukuk ekibiyle ele aldığını söyledi.

House of Cards hakkında konuştuk, ki diziden çıkarıldığı için bu konuyu açıp açmayacağımı bilmiyordum ama bu konular hakkında son derece özgürce ve açık şekilde konuştu. Diziyle gurur duyduğu belliydi. Bence oyunculuk geçmişiyle de çok gurur duyuyordu ama durumu tamamen kabullenmişti.

Mahkemenin verdiği beraat kararının ardından Spacey'yle ilgili en çok konuşulan konu, 2017'de çıkan cinsel saldırı iddialarından önce kariyerinin zirvesinde olduğu günlere dönüp dönemeyeceği. Fallaize ise dönebileceğine inanıyor:

Feltson

Are Emma Watson And Tom Felton Dating? Relationship Status

Oyuncu seçimleri sırasında bizi riskler konusunda uyaran, 'Dikkatli olun çünkü bu bizi etkileyebilir' diyen insanların hepsi bugün ortaya çıkıp bunun ne kadar dahice bir oyuncu seçimi olduğunu söyledi. Dolayısıyla, sadece bugün yaşadıklarım bile Kevin'in şansının çok yüksek olduğunu gösteriyor.

Greta Gerwig'in Barbie'si, Margot Robbie'nin canlandırdığı Barbie karakterinin, aniden ölümlülük endişesine kapılarak gerçek dünyada kendini keşfetme arayışıyla Barbie Diyarının anaerkil ütopyasını terk etmesini konu alıyor. 

Hem eleştirmenler hem de seyirciler Barbie'yi çok sevdi. 145 milyon dolarlık bütçesiyle film, göz kamaştırıcı görselliği, mizah anlayışı ve feminist teması sayesinde son derece olumlu eleştiriler aldı.

Tom Felton Emma Watson Sevgili Mi?

Barbie'nin Rotten Tomatoes puanı, yalnızca bilet satın alan doğrulanmış kullanıcılardan oluşan izleyiciler için halen 100 üzerinden 88 ancak genel izleyici puanı yüzde 73'e kadar düştü.

Gerwig'in feminist fikirleri destekleyen ve ataerkillikle dalga geçen Barbie'si, eleştiri bombardımanının son kurbanı olacak gibi görünse de bunun filmin başarısı üzerinde önemli bir etkisi olması beklenmiyor.

ABD’nin Hawaii eyaleti ile Meksika arasında Büyük Okyanus tabanındaki geniş yarık, hala bilinmeyen binlerce türe ev sahipliği yapıyor. Bununla birlikte yeni araştırmalar, bu türlerin beklenenden daha fazla sayıda ve gelişmiş olduğunu gösterirken, derin deniz madenciliği projeleri karşısındaki savunmasızlığı konusunda uyarıyı da içeriyor.

Emma Watson Kimdir? Hayatı Kariyeri

Maden şirketleri, pilleri ve diğer enerji dönüştürme teknolojileri için gerekli mineralleri içeren, deniz tabanına dağılmış kaya benzeri ‘nodüller’ için Hawaii ve Meksika arasında uzanan Clarion-Clipperton Bölgesi (CCZ) olarak bilinen geniş alana büyük bir ilgi gösteriyor.

Üç bin metreden daha derinde bulunan bu karanlık alan, bir zamanlar gerçek bir su altı çölü olarak kabul ediliyordu. Ancak madenciliğe olan ilgi arttıkça bilim insanları, özellikle son 10 yılda özel şirketler tarafından finanse edilen keşif gezileri sayesinde su altı dünyasının biyolojik çeşitliliğini keşfetmeye yöneldi.

Araştırdıkça ‘sakız sincap’ olarak adlandırılan dev bir deniz hıyarının yanı sıra bir dizi uzun kıllı bacaklı bir karidesten çamurda yaşayan birçok farklı küçük solucan, kabuklu hayvan ve yumuşakçaya kadar daha fazla tür tespit edildi.

Emma Watson Revela Quando Se Apaixonou Por Tom Felton, O Draco Malfoy De Harry Potter

Bu keşifler, endüstriyel projelerle ilgili korkuları artırdı. Uluslararası Deniz Yatağı Otoritesi cuma günü, 2025 yılında derin denizlerdeki minerallerin çıkarılmasını düzenleyen kuralları kabul etmeyi amaçlayan bir yol haritasını onayladı. Bu durum, sivil toplum kuruluşlarını dehşete düşürdü, söz konusu kuruluşlar çevreye tehdit olarak gördükleri faaliyetin durdurulması için çağrıda bulundu.

Emma

Su altında uzun abisal düzlükler gezegenin yarısından fazlasını kaplıyor, ancak